Huwelijksceremonie

Trouwen doe je (meestal) maar 1 keer, en daarom wil je dat je huwelijksdag perfect is. De jurk, de locatie, de bloemen en de partner waarmee je trouwt kan je best zelf kiezen, maar voor een persoonlijke ceremonie zoals je die altijd al wilde, ben je bij Little Destiny aan het juiste adres. 

Samen maken we er een ontroerende en onvergetelijke ervaring van, in de stijl die jullie wensen. Spontaan, met een lach en een traan, of super creatief  … het kan allemaal. Ik ga met plezier samen met jullie, je familie, vrienden-en kennissenkring aan de slag om jullie in de echt te verbinden. Dit zowel in binnen-als buitenland. En uiteraard kan dit ook meertalig. 

Jubileum - Geloften hernieuwen

Zijn jullie 5, 10, 25 of wie weet wel 50 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt en nog steeds samen aan het varen? Proficiat! Wellicht was jullie huwelijk toen een mooi feest, maar zijn je herinneringen al wat vervaagd en je voorkeuren sindsdien veranderd. Wie snakt naar een hernieuwing van zijn geloften en de romantiek van weleer nog eens wil beleven, kan op Little Destiny beroep doen voor het uitwerken van een ceremonie op maat. Een reis doorheen jullie relatie waarbij de hoogtepunten in de bloemetjes gezet worden, en de liefde voor elkaar de leidraad is: dat is mijn missie. Het enige wat jullie moeten doen is kijken of ook jullie trouwkledij nog past.