Over Little Destiny

Al van kleinsaf aan doe ik niets liever dan spreken en schrijven dat het een lieve lust is. Ik stond in de familie dan ook bekend als “de spraakwaterval” en “de advocaat”. Bovendien verbond ik als kind ontelbare keren mijn kleine broer en zussen in de echt als een volleerd “pastoor”, dus ook de presentatietalenten waren toen al niet ver te zoeken. 
Wanneer mijn stem daarna moe werd, kladderde ik vele schriften vol met de meest fantastierijke verhalen. Noem ze gerust sprookjes, met steevast een stevige dosis liefde en romantiek, een huwelijk aan het einde, en iedereen leefde nog lang en gelukkig. 

Toen ik enkele jaren geleden zelf trouwde en de grootste moeite ervaarde om iemand te vinden die onze ceremonie wilde leiden, besloot ik mijn talenten en liefdes van weleer aan te wenden, en een professionele omwenteling te maken. Na jaren praten en presenteren in de marketing-en communicatiesector was ik klaar voor een nieuwe uitdaging: het op maat schrijven en brengen van onvergetelijke ceremonies voor toffe koppels die van hun huwelijksdag een op-en-top unieke ervaring willen maken in hun eigen stijl, voor koppels die vele jaren geleden nog niet de mogelijkheid hadden om een persoonlijke huwelijkservaring te beleven, en voor jonge of iets oudere ouders die op een leuke, ontspannende en symbolische manier hun kindje willen verwelkomen. Ook bedrijven die op zoek zijn naar iemand die vlot een evenement aan elkaar babbelt, kunnen bij mij terecht. 


Lotje (vrij vertaald in het Engels “Little Destiny”) Vandenbroucke werd geboren in het legendarische jaar 1984 in Kortrijk, studeerde gezien haar passie voor praten en schrijven niet geheel verrassend Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent, trouwde in 2012 met haar rosse prins en werd in de jaren daarop 2 keer moeder van al even rosse dochters op wie ze ontzettend trots is. Ze is verslaafd aan schoenen, koffie, New York, ontbijten met vriendinnen en schrijven zoveel ze maar kan. 

Wil je live babbelen over jouw gelegenheid en hoe je die met Little Destiny wil ondersteunen? Contacteer me dan 

Ik doe tijdens een persoonlijk gesprek mijn werkwijze en tarieven uit de doeken. 

Let's get in touch